Danmarks mest købte sportsbåd

Baylinerer et stol brand fra USA, som har designet speedbåde i over 60 år. Bayliner er kendt for at udvikle og producere speedbåde til en fornuftig pris, hvor komforten og designet er Alfa-Omega. Bayliner udbyder speedbåde til familier, par og dem der er vilde med vandsport. Så uanset hvem du skal have med på den næste sejltur, er der tænkt på både design og funktionalitet til jer alle.

Se hele Bayliners modelprogram ved at trykke her:


Læs om udvalgte Bayliner-modeller

VR5

I Bowrider-serien findes denne VR5, som forener funktion og form på smukkeste vis. Den er ideel til både vandsport og ture med hele familien.

VR6

Med denne Bowrider VR6 er du sikker på ualmindelig god. Modellen indeholder blandt andet en u-lounge, som giver ekstra plads til mange gæster.

CIERA 8

I blandt modellerne i Bayliner-serien, Overnighters findes blandt andet denne båd, CIERA 8, som er designet specielt til Europa.

M15

Er en lille sportsbåd mere dig, er Bayliners Element-serie måske interessant at kigge på for dig. Her finder du en lille, omend alsidig båd, som kan lidt af det hele.

Bayliner er bådmærket som har sendt flest familier ud på vandet

Herunder findes et overblik over alle modeller fra Bayliner:

Bayliner garanti

Bayliner er det mest købte amerikanske bådmærke på verdensplan og det er der mange grunde til, bla.:

  • Høj grad af pålidelighed

  • Høj grad af kundetilfredshed

  • Fokus på både form og funktion

  • Konkurrencedygtig prissætning

Derfor er det en god idé at overveje en Bayliner, som er det bådmærke der har flest tilfredse kunder, næste gang du står og skal have en ny speedbåd.

Blandt de mest gængse varemærker på jorden har Bayliner en af de laveste reklamationsrater, hvilket også er med til at få mange til at overveje en Bayliner.

Alle Bayliner-modeller fås som standard med god garanti. Desuden er bådens skrog dækket af en livslang garanti, kaldet skroggaranti, der kan kan gå videre til en eventuel ny ejer hvis du en dag skal sælge båden, og dækket leveres desuden med 5 års garanti.

Alle dele og komponenter på båden omfattes af 2 års garanti, og på Mercury påhængsmotorer ydes der op til 5 års garanti.