Vores specialer

Tempo Både har specialiseret sig i alt indenfor Trailer-, Fiske-, Trolling- og Sportsmotorbåde, med hovedvægt på fabrikaterne: Uttern, Quicksilver, Bayliner, Arvor og Linder. Vi fører også et stort udvalg af gummibåde og joller bl.a. Valiant, Zodiac, Mercury og Pioner.
Vi har mange års erfaring i salg og service af de bedste fabrikater af udenbordsmotorer: Mercury, Johnson, Evinrude og Honda.
Vi har nok den største erfaring i at udstyre nye og ældre både med alt det seneste i Trollingudstyr, Elektronik og andet der hører til rigtige "Fiskemaskiner". Hos os kan du også købe trailere, udstyr og tilbehør til både, vandski og fiskeri.
De seneste år er vi blevet kendt for vores store udvalg i fiskegrej, med egne fabrikater af trollingstænger og trolling grej til montering på nye både eller på din båd.
Vi sætter en ære i at bruge al den tid der er nødvendig for at vore kunder foretager det rigtige valg. Vi søsætter og leverer altid båden sammen med kunden så vi er sikre på at alt er efter forventning. Hos os køber man ikke bare både - men også oplevelser.

Tempo Baade, Ishøj Havn

Lidt historie

Tempo Både startede med bådhandel i 1958, hvor Sven Stoltze åbnede forretning i “Iskagehuset” på strandvejen ved siden af Køge Bugt Kro.

Det var i denne periode at fremkomsten af påhængsmotorer satte gang i salget af mindre både til mange familier på sydkysten.

Forretningen voksede hurtigt og det blev derfor nødvendigt at flytte til større lokaler på Geminivej i Hundige.

Sven Stoltze
Iskagehus

1. januar 2000 overtog Thomas Stoltze firmaet og etablerede nye store salgslokaler i Ishøj havn. Thomas har været med fra barnsben og viderefører de mange års erfaring indenfor branchen.