Quicksilver Både

Quicksilver, et af de førende motorbåds-brands når det drejer sig om motordrevet sejlads, i familieklassen. Hos Quicksilver findes en stor palette af både til lige netop dine ønsker. Så hvad enten du mangler en båd til mange passagerer, en mindre båd du kan cruise i med vennerne eller en af vores Pilothouse både til fiskeri, så er du landet det rette sted.

Klik på knappen når du vil starte bådkonfiguratoren.

Find den Quicksilver du drømmer om

Til vandsportsentusiasten

Er du den sporty type, som gerne vil ud med din tube, stå på vandski eller wakeboard? I så fald har Quicksilver en række både, hvor der er tænkt på både sikkerhed og komfort. Flere af Quicksilvers både har allerede store badeplatforme, som gør det nemt at komme i vandet.

Til fiskeren

Leder du efter en båd til dit næste fiskeeventyr, så behøver du ikke lede længere. Quicksilver serie af Pilothouses har alt det en fisker drømmer om lige inden for rækkevidde. Her er der tænkt på ekstra opbevaring i form af opbevaringsrum til både maddingen og fiskene ombord, samt stangholdere til dine fiskestænger, når du trænger til at hvile armene.

Er du klar til at konfigurere din drømmebåd, så tryk på knappen for at gå direkte til konfiguratoren.

Til weekendturen

Søger du et flydende hotel, så gå på opdagelse i Quicksilvers serie af Weekend modeller. Med en Weekend får du både plads, komfort og sikkerhed. Her er det en leg at tage på en miniferie, da alle dagligdagens fornødenheder, så som toilet, køkken og køjeplads, er lige inden for rækkevidde.

Til familien

Skal du ud med familien, så er plads måske en af de mange punkter du gerne vil have tjekket af på ønskeseddelen. Quicksilver er en af de bedste i sin klasse, hvad angår bådens længde og bredde, og de har på den måde optimeret pladsen maksimalt ombord. Så pak tasken og tag ungerne under armen, så er du godt på vej mod nye oplevelser.

Når du er klar til at konfigurere din drømmebåd, så tryk på knappen herunder for at gå direkte til konfiguratoren.