Hvorfor bare være på vandet når du kan styre verdenshavene

Mercury er et af de mest velkendte producenter i verden, når det drejer sig om bådmotorer.
Med en motor med Mercury-logoet på, er du garanteret den seneste teknologi hele vejen rundt, så du kan tage eventyret til nye højder.

Når du har Mercury bag dig kan du begive dig ud mod selv de største oplevelser, som livet på vandet kan tilbyde. Mercury sikrer dig at få selv de største oplevelser indenfor overkommelig rækkevidde, uanset hvor fjerne de kan virke. Du skal blot være villig til at begive dig ud på havene med os!

Mercurys slogan; Go Boldy, drejer sig om mere end hvem vi er. Det drejer sig også om, hvad vi gør, samt hvad vi hvilke muligheder vi skaber for verdens sejlere. Go Boldly er en opfordring til at gå på opdagelse. At lade eventyret være din guide. At være en del af noget stort.Få friheden til at få hvert sekund af glæde ud af din tid ude på vandet. At finde nye steder og opleve nye ting. At søge efter fiskeberetninger og ride på havets uendelige bølger. Go Boldly betyder aldrig at sejle i kølvandet af andre. Det betyder at kortlægge din egen kurs og regne med, at Mercury fører dig derhen.

Med Mercury er du sikker på den seneste
og mest nytænkende teknologi

Påhængsmotorer

Verado®

Med en Verado® får du en verdensklasse sejladsoplevelse. Med Verado® får du god acceleration, god hastighed, simpel betjening, lydsvag motorgang og et lavt brændstofforbrug. Motorens eksklusive funktioner skaber den mest behagelige oplevelse når du er ude på vandet.

ProXS®

Med en ProXS® får du en bramfri motor, som giver dig fuld værdi for alle pengene, på både hastighed og acceleration. ProXS® er Mercurys sportsserie. Her finder du motorer, med maksimal ydelse, til sjove dage på vandet.

SeaPro®

En SeaPro® er udviklet til dig, der skal bruge en professionel motor. en SeaPro® kan modstå selv de hårdeste sejl forhold - hver gang! En SeaPro® giver frihed til at passe dit job uden at skulle bekymre dig om motoren.

FourStroke®

Som navnet antyder er FourStroke® Mercurys klassiske serie af 4-takts-motorer. Dette er måske det rette valg for dig der skal have en robust Mercury, til de klassiske sejlbehov.


Indenbordsmotorer

MerCruiser Benzin

Mercurys benzindrevne MerCruiser skuffer ikke. Denne motor har en rigtig responsiv acceleration og manøvredygtighed. Motoren kræver desuden kun let vedligehold, så når først den er installeret er den nem at håndtere. Motoren kan klare alt lige fra legende dage med vandsport til stille sejlture med venner og familie.

Mercury Diesel

En Diesel-motor fra Mercury er ren, støjsvag og så er den en effektiv motor, som scorer højt hele vejen rundt hos brugerne. Her er der tale om en motor med førsteklasses brændstoføkonomi, lydsvag og med lav vægt, og så leverer vi den naturligvis med Mercurys 3 års tærings-garanti.