Fra marts måned 2020 får du endnu mere med, når der investeres i en Mercury påhængsmotor på 80 hk og der over. Nu er VesselView Mobile nemlig inkluderet, og du kan derfor helt automatisk holde øje med brændstofforbrug, serviceintervaller og meget mere under sejlads. Ønsker du at checke motoren inden du tager hjemmefra, logger du bare ind på din mobil, - og kan nemt og bekvemt check hvordan din bådmotor har det.

Den afbalancerede, raffinerede kraft i en V-8 4,6-liters motorblok sikrer fantastisk acceleration og tophastighed til tryg sejlads, – med stor cylindervolumen og et robust design, som giver kompromisløs holdbarhed og pålidelighed. Mercurys eksklusive avancerede midtersektion (AMS) og støjkontrol under motorhjelmen sætter normen for den velafbalancerede, lydløse fremdrift til vands.

Ingen anden påhængsmotor i denne klasse har et større cylindervolumen end en Verado V-8 4,6-liter. Det præstationsfokuserede 32-ventilers design med den dobbelte overliggende knastaksel (DOHC) og lange, finjusterede indløbskanaler leverer større drejningsmoment hvorved motoren leverer høje omdrejninger endnu hurtigere. Vægten er trimmet til 272 kg, hvilket resulterer
i et bedre forhold mellem præstation og vægt. ”Transient Spark”-kalibreringen optimerer tændingsindstillingen og øger drejningsmomentet med hele 7 %, så du endnu hurtigere kommer op og plane.

Verado 350 rækkemotoren er bygget med funktioner som f.eks. en langbolt, der går gennem hele motorblokken og cylinderhovedet. Derved holdes motorblokken under konstant tryk og forbedrer pålideligheden ved at eliminere virkningerne af ekspansion og kontraktion

Mercury Racing Verado 400R er et resultat af vores lidenskab for perfektion og øger påhængsmotorernes præstationer. Der er foretaget væsentlige forbedringer i den gennemprøvede 2,6-liters trykbærende dobbelte knastakselplatform, som genererer en utrolig ydelse hvad angår kraft og effektivitet.

Et grænseomdrejningstal på 7.000 omdrejninger sikrer hæsblæsende acceleration, generel Mercury Racing kalibrering og et imponerende forhold mellem kraft og vægt, – og det er bare begyndelsen på de fremskridt, som 400R byder på. Motoren er ikke for de sarte og er udviklet specielt til højtydende letvægtsskrog, som kun har et enkelt formål, nemlig HASTIGHED. Har du brug for mere?


I april 2020 modtog Mercury Marine den præstigefyldte designpris Red Dot Award for V8 AMS Verado. Klik på logo´et og læs historien.

Hvad er det lige der gør Mercury V6 og V8 påhængsmotoren til noget helt specielt?

Tjaaa, hvis fart, støjsvag, letvægter, nem vedligehold, formidabel brændstoføkonomi, verdensklasse teknik og flere farvemuligheder siger dig noget - så kig med her :-)

Få din påhængsmotor til at matche din båd! 

Mercury leverer 5 forskellige fabrikslakerede farvepaneler lige til at montere på din V6 eller V8) påhængsmotor. Ydermere kan du bestille et grundmalet panel, så du helt selv bestemmer farven ved at få det lakeret lokalt.